Rólunk

Az Alapítvány

Kis Kálmán alapította a szervezetet 2021-ben, azzal a közös céllal, hogy több ház épülhessen fenntartható módon, természetes építőanyagok felhasználásával. 

Közös ügyünk, hogy a fiatal szakembergenerációkat érdemben támogassuk, illetve, hogy a sokat tapasztalt, valós tudást hordozó, idősebb szakembereket az oktatásba bekapcsoljuk. 

Úgy gondoljuk, hogy a fiatalok támogatásával - egy fenntarthatóbb építési kultúra alapköveit tudjuk lerakni, amely képes lesz a természettel együttdolgozva értékeinket és hagyományainkat a mai korba átültetni, fejleszteni és valós értékként továbbadni.

Ezért dolgozunk minden nap.

 

A közösségért, rajtunk túlmutató célokért végzett munka segít emberségünk életben tartásában - a biológiai szintektől egészen a szellemi szintekig jótékony hatással van mindannyiunkra. 

Programunk

Támogatjuk a lelkes, elkötelezett inasokat, támogatjuk azokat, akik tanulni kívánnak ezen a területen - és a megszerzett tudást mások hasznára is gyakorolják. 

Fontosnak tartjuk, hogy egy ilyen fiatal szakmai fejlődése ne a képzési díjon, vagy az utazás költségén múljon! Fontosnak tartjuk, hogy ezek a fiatalok,  találkozzanak őket értékesnek és fontosnak tartó, támogató közeggel. 

Várjuk a velük való együttműködést és a közös munkát, hogy valóban egy fenntarthatóbb irányba mozduljon el az ipar, az építési kultúra és benne a konkrét termékek - a házaink, ahol életünk egy szeletét eltöltjük, ahol a jövőt tervezzük, és ahol a jövőért dolgozunk!

IMG_8663.jpg

Meggyőződésünk, hogy ezt a célt csak Veletek közösen tudjuk előremozdítani!

rakott sárfal.JPG.jpg

Letölthető dokumentumok

Alapító okirat

Adóigazolás

Nyilvántartási végzés

Csapatunk

Kálmi

Kis Kálmán

alapító, kuratóriumi tag

építészmérnök

600x600 RG natur.jpg

Radev Gergő

kuratórium elnöke

építészmérnök

PIRI profil 5.jpg

Bakos Judit Piroska

kuratóriumi tag

építészmérnök

02.JPG.jpg

Nyul Zsolt

Orsi.jpg

Fodor-Resitcky Orsi

operatív vezető

oktatási vezető

építészmérnök