top of page

CÉLUNK

AZ ALAPÍTVÁNYRÓL

Kis Kálmán, Radev Gergő és Bakos Judit Piroska alapította a szervezetet 2021-ben, azzal a közös céllal, hogy több ház épülhessen fenntartható módon, természetes építőanyagok felhasználásával. 

Közös ügyünk, hogy a fiatal szakembergenerációkat érdemben támogassuk, illetve, hogy a sokat tapasztalt, valós tudást hordozó, idősebb szakembereket az oktatásba bekapcsoljuk. 

Úgy gondoljuk, hogy a fiatalok támogatásával - egy fenntarthatóbb építési kultúra alapköveit tudjuk lerakni, amely képes lesz a természettel együttdolgozva értékeinket és hagyományainkat a mai korba átültetni, fejleszteni és valós értékként továbbadni.

Ezért dolgozunk minden nap.

Our Mission

A közösségért, rajtunk túlmutató célokért végzett munka segít emberségünk életben tartásában - a biológiai szintektől egészen a szellemi szintekig jótékony hatással van mindannyiunkra. 

PROGRAMUNK

Támogatjuk a lelkes, elkötelezett inasokat, támogatjuk azokat, akik tanulni kívánnak ezen a területen - és a megszerzett tudást mások hasznára is gyakorolják. 

Fontosnak tartjuk, hogy egy ilyen fiatal szakmai fejlődése ne a képzési díjon, vagy az utazás költségén múljon! Fontosnak tartjuk, hogy ezek a fiatalok,  találkozzanak őket értékesnek és fontosnak tartó, támogató közeggel. 

Várjuk a velük való együttműködést és a közös munkát, hogy valóban egy fenntarthatóbb irányba mozduljon el az ipar, az építési kultúra és benne a konkrét termékek - a házaink, ahol életünk egy szeletét eltöltjük, ahol a jövőt tervezzük, és ahol a jövőért dolgozunk!

IMG_8663.jpg

Meggyőződésünk, hogy ezt a célt csak Veletek közösen tudjuk előremozdítani!

rakott sárfal.JPG.jpg

Letölthető dokumentumok

Alapító okirat

Adóigazolás

Nyilvántartási végzés

bottom of page