top of page

Ösztöndíjak

A programunk célja, a természetes építőanyagokkal foglalkozó szakemberek, szakember-növendékek és kutatók közvetlen támogatása. Lehetőség biztosítása a szakismeret gyarapításra, kapcsolatépítésre, illetve a futó kutatási, tanulási folyamatok felgyorsítására.

Az ösztöndíjak folyósításával az alapítvány célja, hogy  felgyorsítsa egy hazai, fenntarthatóbb építéskultúrára és építőanyagpalettára való áttérést -  az ösztöndíjak mértékét az Alapítvány saját lehetőségeihez mérten állapítja meg. Nem vagyunk nagy szervezet, nem rendelkezünk végtelen erőforrás felett, de hiszünk abban, hogy a számunkra fontos, és közérdekű célok megvalósítását bármilyen szinten érdemes támogatni.

REGIO EARTH fesztivál napijegy

AKTUÁLIS PÁLYÁZATOK

Pályázat célja
A Vándor Építőmester Alapítvány pályázatot hirdet a REGIO EARTH Közép- és Délkelet-európai Vályogépítészeti Fesztiválon való részvétel támogatására. 


A pályázat benyújtásának módja
A jelentkezési lap hiánytalan kitöltése, amely a jelentkezés gombra kattintva elérhető.

A támogatás kerete
Br. 140.000 Ft, amely 2 db 2 napos belépő és étkezési jegy vásárlására fordítható a REGIO EARTH Közép- és Délkelet-európai Vályogépítészeti Fesztiválon

Kérjük, olvasd el figyelmesen a pályázatkiírást és tartsd a határidőket! Bármilyen pályázattal kapcsolatos kérdés esetén hívjatok, írjatok nyugodtan, állunk rendelkezésetekre.

Benyújtási határidő: 2022.07.31.

Részletes kiírás:

rész.png

Korábbi pályázataink

2021-01

2021.11.31.

Eredmények

Jelentkezési lap
 

bottom of page